onsdag den 7. januar 2009

DJs krimiblog - velkomst.

Efter at have blogget om krimier i en måned, har jeg fået blod på tanden, og også en hel del besøgende, men meget få kommentarer. Jeg har derfor besluttet at afprøve, om det går bedre her på ´Blogger´, hvor alle kan efterlade en kommentar. Kig evt indenfor på mit startforsøg: http://my.opera.com/dortejakobsen/blog/

Til enhver besøgende: velkommen indenfor. Navnet på min blog siger nok det meste. Her handler det om min hobby, kriminalromaner, og ikke alle mulige andre sider af mit private eller arbejdsmæssige liv.
Læg meget gerne en kommentar, eller bare en lille hilsen i forbifarten. (Jeg er meget nysgerrig - vil altid gerne vide, hvem min gæst nu lige var :))

Venlig hilsen Dorte - krimifreak i seriøs grad.

Welcome to my new crime fiction blog.
I have tried out another web facility - had many visitors but few comments - so now I am going to try out ´Blogger´. My aim is to meet new people who are interested in crime fiction (reading, reviwing, discussing, disagreeing, finding new authors .... you name it.)

Look out for reviews of crime fiction, comments & short articles about crime-related topics, and please leave a comment, or just say hi so I know who you are.
Dorte - crime fiction freak.

8 kommentarer:

Louise sagde ...

Hvad med at "lege" lidt her på Blogger og udforske de forskellige skabeloner og muligheder inden du bestemmer dig. Jeg har selv prøvet at skifte blog, og det var faktisk ingen succes. Jeg prøvede en overgang wordpress, men det var slet ikke mig, så jeg hoppede tilbage på Blogger, hvor jeg føler, at det er relativt nemt at ordne og redigere og den slags. Men se hvad du synes om det før du laver alt for meget om ;o)

Dorte H sagde ...

Lige præcis hvad jeg lige har besluttet :)
- er du tankelæser, eller tænker vi bare lidt ens??

Louise sagde ...

Vi er sikkert lidt ens - jeg kan også godt lide krimier...men læser dog også rigtig meget andet :-) Glæder mig til at læse dine indlæg!

Louise

Dorte H sagde ...

Hej Louise.
Jeg kan se at vi render rundt i hælene på hinanden & besøger mange af de samme blogs, så du har nok allerede lugtet, at jeg er meget engageret i blog improvement projektet, og at jeg stort set har taget beslutningen om at flytte min hovedblog hertil.
Og så et stort velkommen til min første, faste læser :D

betteskov sagde ...

mon det her virker?

betteskov sagde ...

Hurra, jeg kunne endelig finde ud af at kommentere (er ogsaa kendt som Betteskov i et andet univers)! Helt umulig er jeg altsaa ikke ;-)
Jeg glaeder mig til at foelge med her, er selv lidt af en krimifreak. Saa jeg haaber paa intet mindre end inspiration og interessante diskussioner her paa stedet!
Har du laest "Drengen i kufferten" og faar vi en anmeldelse af den?

Dorte H sagde ...

Hej Betteskov!
Hvor hyggeligt at møde dig her. Ja, jeg havde nok en fornemmelse af, at vi havde en fælles interesse der. Og jeg kunne også godt se, at du havde været indenfor på min Opera-blog, men det er faktisk ikke længe siden jeg opdagede, at det kun var medlemmer, som kunne kommentere. Det er den væsentligste grund til, at jeg regner med at slå mig ned her.
Nej, jeg har ikke læst "Drengen i kufferten". Men hvis det er en god krimi er jeg da nødt til at gøre det på et tidspunkt :)

Louise sagde ...

Dorte, jeg synes det er herligt, at du gider deltage i Blog-projektet. Jeg nyder i alle fald at der en anden dansker med også :-) Og så har jeg mødt ufatteligt mange rare amerikanske, engelske, australske og canadiske bog-bloggere ved at blogge på engelsk og deltage i debatten rundt på de forskellige blogs. Der går selvfølgelig noget tid, men pludselig begynder folk at tjekke ens egen side ud, og så kommer de gode kommentarer mm. God weekend