mandag den 7. februar 2011

"Candied Crime" & TV MidtVest

[Our regional TV brought a short story about my new e-book. I talk about "Candied Crime", flash fiction and e-books - but in Danish, of course. If you take a peep anyway, you´ll have to wait for the second news story] 

Lige et kort reklameindslag til danske læsere.

Klik på linket her for at se et kort glimt af mig i TV MidtVest (fra aftennyhederne mandag kl 19.30). Efter indslaget fra Ringkøbing bibliotek er i velkomne i rød stue i Thy.


 .

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hulke! Jeg kan ikke se showet!

Dorte H sagde ...

Margot: Nu er der et link :D

Anonym sagde ...

Oooh, tak, Dorte! Det er fremragende!

pattinase (abbott) sagde ...

Some days I certainly wish I spoke Danish.

Joanne Ganley sagde ...

Something about not being able to see the show and a link? Right?

Dorte H sagde ...

Patti: I wish American television would have contacted me ;)

I say a few words about "Candied Crime", about flash fiction and e-readers.


Joanne: yes, I put a link to my appearance on local TV for readers who don´t live in this region of Denmark :D

Cathryn Grant sagde ...

Thanks for the photos! I love it! :)

Dorte H sagde ...

Cathryn: I hadn´t even thought about ´documenting´ the event myself, but my husband did! And I didn´t raise my hand because I was shy, there was just too much limelight all of a sudden :D

betteskov sagde ...

Dorte H, Superstar....
Cool nok med al den opmærksomhed! Jeg har spenderet de 99 cent og er indtil videre begejstret. Har et svagt punkt for Mildred og hendes sære mand med svampene :-) Kan også godt lide, at mange af historierne hænger lidt sammen.
Synes forresten det er sjovt, at en dansker kan skrive så ærkebritisk. Det er lige før man bliver nødt til at sammenligne dig med Kazuo Ishiguro!

Godt gået!

Dorte H sagde ...

Ih Jane, sådan en kommentar er jo candy for øregangene :D

Mildred, Arnold og hele Knavesborough-miljøet er jo i høj grad opstået omkring min blog, så man kan vel sige, at mine faste læsere ved nogenlunde, hvad de kan forvente, men det er rigtig dejligt at høre, at de også fungerer i sammenhæng (& evt genlæsning).

Bente Pedersen sagde ...

Kære Dorte!

Jeg har tænkt en del over din tilgang til at få dine skriverier ud og leve blandt læserne ad andre veje end de gængse og er nået frem til, endnu engang, at du dælen duleme er en sej kvinde, der tager kampen op med de store forlags enevælde og selv finder egne knapper at trykke på.
Du har min fulde respekt :-)
...og så var det da godt, at din mand havde situationsfornemmelse nok til at få taget et billede af det hele...

KH Bente

Dorte H sagde ...

Årh, Bente, nu kan jeg næsten ikke tåle mere på én dag! Så det er sandelig godt, den næste lille bid promotion ikke kommer før i morgen (et bloginterview med mig - og selv om det måske ikke giver helt så meget genlyd som TV, plejer de faktisk at sælge lidt bøger ;D)

Og ja, det er rigtig dejligt at have billederne bagefter. De minder mig nemlig om, hvor hyggeligt og afslappet det hele faktisk var.

Beth F sagde ...

Ummmm -- like the photos!! I am definitely not a Danish speaker.