fredag den 2. oktober 2009

B for Bøger (B for Books)

I anden uge af alfabetlegen skal det selvfølgelig handle om BØGER.

For et par dage siden havde jeg fem minutter til overs inde i Thisted (min nærmeste by), og tilfældigvis stod jeg lige ved porten til byens antikvariat. Så her er, hvad man kan nå at finde i ´rodekasserne´ uden for – for en halvtredser! Seks lovende krimier.

Og hvorfor skal billedet så ligge på siden? Spørg Blogger.


In the second week of the alphabet game the obvious theme is BOOKS.

A couple of days ago I had five minutes to spare in Thisted (our nearest town), and by chance I was standing right outside the entrance to the local second-hand bookshop. So here is what you can find on the outdoor shelves – for fifty kroner (around six pounds or 10 US dollars). And all crime, of course.

And why did I turn the photo over? - well, I didn´t so you will have to ask Blogger.


Flere bøger: en gevinst fra en konkurrence.

A little secret: two books I won recently.

Og til sidst: en dejlig gave fra en god ven.

And finally: a wonderful gift from a good friend.

20 kommentarer:

Unknown sagde ...

Bøker er verdifullt og koselig. Flott innlegg.

Rimkogeren sagde ...

Bøger er tit porten til herlig virkelighedsflugt!! Bøgerne kan jo lige så godt vende den ene som den anden vej, man kan jo bare vende skærmen. Hvis ikke det er svaret, så ved jeg det ikke...

Felicity Grace Terry sagde ...

Ah yes, the wonderful world of blogger that every now and then likes to 'throw a spanner in the works' as we say here in England. Genreally this occurs when we are least expecting it for no obvious reason.

Turid Holm Flaa sagde ...

Her var det litt forskjellige bøker, og det tyder på at du er en skikkelig bokelsker :-)

Dorte H sagde ...

Hej Lotte. Tak! Her handler det mest om bøger, især krimier.

Rimkoger: tjah, man kan jo lige så godt se Bloggers verden som en positiv udfordring (og så selv vende sin bog som man vil, når den skal læses).

Dorte H sagde ...

Petty: I think Blogger employs some little gnomes who really enjoy throwing all those spanners ;) This time it wasn´t so bad after all, but those days when no one is able to comment on my blog it makes me a bit grumpy.

Dorte H sagde ...

Turid: ja bestemt - især krimier. Og jo billigere, jo bedre.

Anonym sagde ...

Krimier har også jeg læst masser af, så jeg har nikket genkendende til mange af navnene under "etiketter" ude til højre ;-)

TorAa sagde ...

You are like us, when we came across over a "book-case" like this, we go mad.

Du er som oss, kommer vi over en bokkasse som denne, blir vi gale.

And we return to home with tons of new books, at least unread by us.

Og vi kommer hjem med et tonn nye bøker, i det minste uleste av oss.

Excellent post.

My ABC-B - Mitt ABC - B
http://toraamusic.blogspot.com/2009/09/abc-pa-norsk-nordisk-hei-igjen-alle.html
Utmerket post.

Petunia sagde ...

Bøker er et must!!!
Så spennende å vinne bøker da!!

Anonym sagde ...

Bøker er herlige, en utvikler sin egen fantasi og boken får karakterer etter hva man leser. Finner en en skikkelig god bok er det umulig å legge den fra seg.En riktg god helg til deg

Dorte H sagde ...

Anjoe: anmelder du også krimier? for så er jeg jo nødt til at holde lidt øje med dig ;)

Tor: ja, gamle bøger er lige så gode som nye, bare billigere :D

Petunia: jeg var rigtig heldig i september måned. Jeg vandt seks bøger, og jeg ´tabte´ kun én.

Dorte H sagde ...

Qehenne: ja, det er svært at finde bedre underholdning. Og der er altid nye og spændende oplevelser på biblioteket, i antikvariatet og på Amazon ;)
Også en god weekend til dig.

Turid Holm Flaa sagde ...

Hei, bare hyggelig hvis du vil låne noen bilder av boksene mine. Den ene står det Kristiania på, og kan jo da settes inn i en tidsepoke. Du må bare si ifra hvis de vil ha noen bilder av en og en boks.

Ønsker deg en riktig god lørdagsaften!

Turid Holm Flaa sagde ...

(Sendte deg en kommentar, men vet ikke om den forsvant helt, prøver på nytt).

Du må gjerne låne bilder av boksene mine, bare hyggelig det. Den ene står det Kristiania på og jo da settes inn i en tidsepoke. Bare si hvis du vil ha et bilde som viser en og en boks.

Ønsker deg en fin lørdagsaften!

Dorte H sagde ...

Hej Turid. Nej, den forsvandt ikke; jeg modererer bare kommentarer, fordi jeg har haft besøg af en spammer fra Taiwan som lagde sex-links på min blog.

Jeg vil meget gerne have billeder, hvor man kan se én boks ad gangen. Vil du gerne have min mail-adresse, eller vil du bare lave et blog-indlæg, hvor jeg selv kan ´låne´ dem?

Henny sagde ...

Bøger er jo et oplagt valg til B. Det havde jeg også først tænkt på, men endte alligevel med noget andet. Uanset hvor mange pc'er, mp3-afspillere, tv'er og andre elektroniske indretninger, vi får, så er der nu ikke noget som bøger!

Dorte H sagde ...

Hej Henny.

Jeg var lidt usikker på reglerne for ABC-legen (om bogstaverne kom i rækkefølge, eller der blev trukket lod), så derfor havde jeg ikke forberedt noget, og så var bøger jo det nemmeste at gå til. Nu ved jeg så, det er C næste uge, og kan tænke lidt over det på forhånd.

Lappedamen sagde ...

Du verden så mange spennende bøker du fant i rotekassen. Bøker er hyggelig å kose seg med i godstolen eller på sengen. Jeg leser for tiden en krim av Ken Follet - Nedtelling mot null. Spennende.

Dorte H sagde ...

Hej Lappedame.

Ja, det var en heldig dag.
Jeg har kun læst en eller to af Ken Follets krimier. Han har en om nogle personer, som bliver ´spærret inde´ sammen på grund af en snestorm, og den var i hvert fald rigtig spændende.