torsdag den 25. juni 2009

Plotting and holidaying

Yesterday my exams ended.
Today .... sleeping, washing, no definite plans ... the first of a long row of holidays!

Plotting!
I have spent most of the afternoon working through the world´s most fantastic crime plot - 1300 words about a plot divided into fourteen sections - plus an overview of the most important characters. Just you wait - when the editors see this, .....

Hooray for holidays!

7 kommentarer:

Søren sagde ...

Have you seen this: http://krimisiden.wordpress.com/2009/06/01/krimikonkurrence-pa-politikens-forlag/

Happy hollidays :-)

Dorte H sagde ...

Søren, jeg tager den lige på dansk denne gang.

Ja tak, jeg har set Politikens konkurrence. Meeen ... jeg sendte et manuskript til dem i foråret, og det kom ret hurtigt tilbage med et nej tak, så jeg er ikke klar til at sende noget til dem igen lige med det samme. Jeg arbejder på et par ting (et manuskript som skal omskrives plus det her nye projekt sammen med to andre deltagere i forfatterskolen), men eftersom jeg lider af kronisk træthed arbejder jeg temmelig langsomt.

Søren sagde ...

Deadline er først 1.februar, så der er lidt tid at løbe på, hvis du ombestemmer dig.

Hmm..kroniske træthed, har jeg aldrig hørt om før. Er det stress-relateret? Det har man da i øvrigt ikke kunne mærke meget til her på bloggen, synes jeg. Godt du holder fanen højt trods alt :-)

Søren sagde ...

Hov, kommer lige i tanke om: hvis du synes min forrige kommentar går for tæt på eller emnet ikke rager andre, så behøver du ikke publicere den.

vh
Søren

Dorte H sagde ...

Hej Søren.

Nej, det var bare afslaget fra Politikens Forlag, jeg var lidt træt af. Det virkede lidt nedladende; derfor slog jeg over i dansk - det holder ca 80 % af mine læsere udenfor. Det er jo pjat, for jeg lægger egentlig ikke skjul på længere, at jeg slås for at blive forfatter, og at det ikke er nogen særlig nem vej i disse tider.

Den eneste grund til, at jeg ikke skriver om min kroniske træthed er, at jeg ikke gider have en åh, det er så synd for mig-blog. Selve bloggen handler om krimier, og på en måde er den vel en af mine sejre over en sygdom, som forhindrer mig i en del ting. Man ved ikke, hvad det skyldes, men nyere forskning tyder på en form for herpes-virus på hjernen (dvs man kunne se det som en slags kronisk kyssesyge).

Rigtig mange ender faktisk på pension, så jeg er en af de heldige; jeg har arbejdet som gymnasielærer på halv tid nogle år, og fra næste år går jeg over på 1/3 tid (et flexjob). Så jeg har både noget spændende at lave, og et fornuftigt økonomisk grundlag - som ligger en hel del over pensionen.

Så spørg bare - i kommentarerne er det helt ok at sludre :)

betteskov sagde ...

Hej Dorte

Saa kom Colin - tusind tak for den fine bog! Jeg haaber virkelig det lykkes for dig at slaa igennem som forfatter - jeg melder mig i hvert fald som koeber til din foerste bog :-)

Dorte H sagde ...

Hej Jane.

Velbekomme. Håber du bliver glad for den.
Og tusind tak for opbakning :)