søndag den 27. marts 2011

Blandede bolsjer


[a collection of flash fiction in Danish just published via German-based XinXii - I know you can´t read them, but if you click on the link you will enhance my visibility on the market - thank you friends for making it no 1 on "viewed" today - and no 7 on the sales rank

Fredag aften havde vi middagsgæster. Gæster, som gerne vil læse krimi, men helst på dansk, tak. Så nu har jeg taget springet og udgivet "Blandede bolsjer" - 24 pendlerprosa-historier. En del af dem stammer fra "Candied Crime", andre fra "Liquorice Twists" (endnu ikke udgivet), og så er der et par stykker, som sikkert aldrig bliver oversat til engelsk. Jeg har valgt at udgive i pdf-format, så alle kan læse dem.

OBS: jeg vil rigtig gerne have skandinaviske kunder, men hvis du allerede har læst "Candied Crime" og planlægger at købe "Liquorice Twists" er der ikke så mange nye bolsjer i butikken. Men hvis du blogger på dansk, vil jeg blive rigtig glad for en kort omtale.

Opdatering: i dag tirsdag er "Blandede bolsjer" nr 13 blandt Xinxiis bestsellers - ikke at det siger så meget, men alligevel... 

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dorte - Tillykke med din nye bog! Jeg kan ikke blog på dansk, men jeg vil reklamere for dig :-)

Dorte H sagde ...

Margot: du er en sveske
[And that is NOT the same as a prune ;D]

Anonym sagde ...

:-)

Elizabeth Spann Craig sagde ...

Congratulations on your release! I've clicked through on the link. :)

pattinase (abbott) sagde ...

I clicked a lot of things. I hope one was the right one!

Dorte H sagde ...

Thank you, Elizabeth and Patti!

I have been no one on the front page all day long so you probably did right :D

betteskov sagde ...

En original Hummelshøj - den MÅ jeg bare eje! Har du forresten læst Leonardo Paduras Havana kvartet? Har lige købt den efter en kollegas anbefaling og er lidt spændt :-)

Dorte H sagde ...

Jane: jeg vil også tro, den er sjældnere end en original Hammershøj, men jeg takker ydmygst.

Jeg har en enkelt Padura stående på hylden, og jeg bar bestemt tænkt mig at læse den; jeg har bare en fornemmelse af, at det kræver lidt mere tankevirksomhed end de fleste af de krimier, jeg har læst på det sidste. Bøgerne siges at være af høj kvalitet.